Termeni si conditii

Ultima actualizare: 31 martie 2021

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a beneficia de serviciile noastre.

INTERPRETARE ȘI DEFINIȚII

Interpretare

Cuvintele ale căror litere inițiale sunt scrise cu majuscule au semnificațiile definite în următoarele condiții.

Următoarele definiții au același sens, indiferent dacă apar la singular sau la plural.

Definiții

Afiliat înseamnă o entitate care controlează, este controlată de sau este sub control comun cu o parte, în care „control” înseamnă deținerea a 50% sau mai mult din acțiuni, dobândă de capital sau alte titluri de valoare care au dreptul să voteze pentru alegerea directorilor sau a altei autorități de gestionare.

Compania (denumită fie „Compania”, „Noi”, „Noi” sau „ai noștri” din prezentul acord) se referă la STORYVERSE MEDIA SRL, CIF: 40803157, Strada Peleaga 1a Bucuresti Sector 5.

Țara se referă la: România

Dispozitiv înseamnă orice dispozitiv care poate accesa Serviciul, cum ar fi un computer, un telefon mobil sau o tabletă digitală.

Serviciul se referă la site-ul Web.

Termenii și condițiile (de asemenea, denumiți „Termeni”) se referă la acești Termeni și condiții care formează întregul acord dintre dvs. și Companie cu privire la utilizarea Serviciului. Acest acord de Termeni și Condiții a fost creat cu ajutorul Generatorului de Termeni și Condiții.

Serviciul de socializare terță parte înseamnă orice servicii sau conținut (inclusiv date, informații, produse sau servicii) furnizate de o terță parte care pot fi afișate, incluse sau puse la dispoziție de către acest serviciu.

Site-ul web se referă la Storyverse Media – Soluții integrate de continut vizual, accesibile la https://storyversemedia.ro/

Tu se referă la persoana care accesează sau utilizează Serviciul sau compania sau orice altă persoană juridică în numele căreia se accesează sau utilizează acest serviciu, după caz.

CONFIRMARE

Aceștia sunt Termenii și condițiile care reglementează utilizarea acestui serviciu și acordul care operează între dvs. și companie. Acești Termeni și Condiții stabilesc drepturile și obligațiile tuturor utilizatorilor cu privire la utilizarea Serviciului.

Utilizarea și accesul dvs. la Serviciu este condiționat de acceptarea dvs. și de respectarea acestor Termeni și condiții. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau folosesc Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea serviciului, sunteți de acord să vă luati un angajament față de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu vreo parte din acești Termeni și Condiții, atunci nu puteți accesa Serviciul.

Confirmați că aveți peste 18 ani. Compania nu le permite celor sub 18 ani să utilizeze Serviciul.

Accesul dvs. și utilizarea serviciului sunt, de asemenea, condiționate de acceptarea dvs. și de respectarea Politicii de Confidențialitate a Companiei. Politica Noastră de Confidențialitate descrie politicile și procedurile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. personale atunci când utilizați Aplicația sau site-ul Web și vă informează despre drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care legea vă protejează. Vă rugăm să citiți cu atenție Politica Noastră de Confidențialitate înainte de a utiliza Serviciul Nostru.

Linkuri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri sau servicii web ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de companie.

Compania nu are control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unei terțe părți. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că Compania nu va fi responsabilă sau răspunzătoare, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea oricărui astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile la sau prin orice astfel de site-uri sau servicii web.

Vă recomandăm cu tărie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii pe care le vizitați.

REZILIEREA

Putem înceta sau suspenda accesul Dvs. imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, pentru orice motiv, inclusiv fără limitare dacă încălcați acești Termeni și Condiții.

După încetare, Dreptul dvs. de a utiliza Serviciul se va incheia imediat.

LIMITARE A RĂSPUNDERII

În pofida oricăror daune pe care le-ați putea suporta, întreaga răspundere a Companiei și a oricăruia dintre furnizorii acesteia în cadrul oricărei prevederi a acestor Termeni și a recursului dvs. exclusiv pentru toate cele de mai sus se vor limita la suma plătită efectiv de către dvs. prin Serviciu sau 100 USD dacă nu ați cumpărat nimic prin intermediul Serviciului.

În măsura maximă permisă de legislația în vigoare, Compania sau furnizorii acesteia nu vor fi răspunzători în niciun caz de daune speciale, incidentale, indirecte sau consecințe (inclusiv, dar fără a se limita la, daune pentru pierderea profitului, pierderea datelor sau alte informații, pentru întreruperea afacerii, pentru vătămări corporale, pierderea vieții private din cauza sau în orice fel legată de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciul, software-ul terț și / sau hardware-ul terț utilizat cu Serviciul sau în caz contrar, în legătură cu orice prevedere a acestor Termeni), chiar dacă Compania sau orice furnizor a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune și chiar dacă recursul eșuează prin scopul său de bază.

Unele state nu permit excluderea garanțiilor implicite sau limitarea răspunderii pentru daunele incidentale sau cauzale, ceea ce înseamnă că unele dintre limitările de mai sus nu se pot aplica. În aceste state, răspunderea fiecărei părți va fi limitată în măsura permisă de lege.

DECLARAȚIA „AȘA CUM ESTE” ȘI „AȘA ESTE DISPONIBIL”

Serviciul vă este oferit „AȘA CUM ESTE” și „AȘA ESTE DISPONIBIL” și cu toate minusurile și defectele, fără garanție de niciun fel. În măsura maximă permisă în conformitate cu legislația aplicabilă, Compania, în numele său și în numele afiliaților săi și ai autorizaților și furnizorilor de servicii respectivi, renunță în mod expres la toate garanțiile, fie că sunt exprese, implicite, statutare sau altfel, cu privire la Serviciu, incluzând toate garanțiile implicite de comerciabilitate, fitness pentru un anumit scop, titlu și neîndeplinirea obligațiilor, precum și garanții care pot apărea în mod obișnuit din tratare, curs de performanță, utilizare sau practică comercială. Fără a se limita la cele de mai sus, Compania nu oferă nicio garanție sau angajament și nu face nicio reprezentare de niciun fel în care Serviciul să îndeplinească cerințele dvs., să obțină rezultate obținute, să fie compatibil sau să lucreze cu orice alt software, aplicații, sisteme sau servicii, să opereze fără întrerupere, îndepliniți orice standarde de performanță sau fiabilitate sau să nu fie erori sau că orice erori sau defecte pot sau vor fi corectate.

Fără a limita cele de mai sus, nici Compania și niciunul dintre furnizorii companiei nu oferă nicio reprezentare sau garanție de niciun fel, expres sau implicit: (i) în ceea ce privește operarea sau disponibilitatea Serviciului, sau informațiile, conținutul și materialele sau produsele. inclusă pe acestea; (ii) că Serviciul va fi neîntrerupt sau fără erori; (iii) cu privire la exactitatea, fiabilitatea sau actualizarea oricăror informații sau conținut furnizate prin intermediul Serviciului; sau (iv) că Serviciul, serverele sale, conținutul sau e-mail-urile trimise de la sau în numele Companiei sunt lipsite de viruși, scripturi, cai troieni, viermi sau alte componente dăunătoare.

Unele jurisdicții nu permit excluderea anumitor tipuri de garanții sau limitări ale drepturilor legale aplicabile ale unui consumator, astfel încât unele sau toate excluderile și limitările de mai sus s-ar putea să nu se aplice Ție. Dar, într-un astfel de caz, excluderile și limitările prevăzute în această secțiune se aplică în cea mai mare măsură executorii în conformitate cu legislația aplicabilă.

DREPTUL GUVERNANT

Legile țării, cu excepția normelor sale privind conflictele de legi, reglementează acești Termeni și utilizarea Dvs. a Serviciului. Utilizarea dvs. de aplicație poate fi, de asemenea, supusă altor legi locale, de stat, naționale sau internaționale.

REZOLUȚII DE RĂSPUNSURI

Dacă aveți vreo îngrijorare sau dispută cu privire la Serviciu, sunteți de acord să încercați mai întâi să rezolvați litigiul în mod informal, contactând Compania.

PENTRU UTILIZATORII UNIUNII EUROPENE (UE)

Dacă sunteți consumator al Uniunii Europene, veți beneficia de orice prevederi obligatorii ale legislației țării în care vă aflați.

CONFORMITATEA LEGALĂ A STATELOR UNITE

Reprezentați și garantați că (i) Nu vă aflați într-o țară care este supusă embargoului guvernului Statelor Unite sau care a fost desemnată de guvernul Statelor Unite ca țară „teroristă” și (ii) Nu sunteți enumerate pe orice listă a părților interzise sau restricționate ale guvernului Statelor Unite.

SEVERABILITATEA ȘI RĂUTAREA

Anulabilitate

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată neaplicabilă sau invalidă, această prevedere va fi modificată și interpretată pentru a îndeplini obiectivele acestei dispoziții în cea mai mare măsură posibilă în conformitate cu legislația aplicabilă, iar dispozițiile rămase vor continua în vigoare și efect.

Renunțarea

Cu excepția celor prevăzute în prezentul document, neexercitarea unui drept sau necesitatea executării unei obligații în temeiul prezentelor Condiții nu va afecta capacitatea unei părți de a exercita acest drept sau de a solicita o astfel de performanță în orice moment ulterior și nici renunțarea la o încălcare nu va constitui o renunțare. a oricărei încălcări ulterioare.

INTERPRETARE TRADUCERE

Acești Termeni și Condiții pot fi traduse dacă le-am fi pus la dispoziția dvs. în serviciul nostru. Sunteți de acord că textul original în limba engleză va prevala în cazul unei dispute.


MODIFICĂRI ACESTE TERMENI ȘI CONDIȚII

Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă revizuirea este materială, vom face eforturi rezonabile pentru a furniza o notificare de cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi determinat la discreția noastră.

Prin continuarea accesului sau utilizării serviciului nostru după ce aceste revizii devin efective, sunteți de acord să fiți obligați de termenii revizuiti. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, în întregime sau parțial, vă rugăm să încetați să utilizați site-ul și Serviciul.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate proiectele și bunurile de pe acest site web sunt proprietatea intelectuală a societății Storyverse Media și / sau a clienților săi prin intermediul STORYVERSE MEDIA SRL (CIF: 40803157). Vi se interzice să folosiți aceste active fie pentru uz personal sau comercial.

În cazul în care sunteți găsit vinovat de utilizarea acestor bunuri pentru beneficii personale și nu sunteți proprietarul legal al respectivei proprietăți intelectuale (adică nu sunteți beneficiarul contractual al acestor active), sunteți responsabil pentru o amendă direct proporțională cu daunele cauzate de actele dvs., dar nu mai mic de 3000 $. Toate cheltuielile de judecată vor fi suportate și de către infractor.

RENUNȚARE

  • Prețurile listate pot fi modificate.

Prețurile se pot modifica în funcție de o serie de factori precum:

Nivelul afacerii dvs. (afacerea în devenire vs. marca stabilită);

Cantitatea de personalizare necesară în cadrul proiectului;

Nivelul de urgență.

  • De ce nivelul afacerilor afectează ratele prețurilor

Modificatorul principal este riscul. Cu cât afacerea dvs. este mai mare, cu atât sunt mai mari riscurile pe care ni le asumăm atunci când creăm active pentru marca dvs.

  • Ne rezervăm dreptul de a respinge clienți.

CONTACTEAZĂ-NE

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni și condiții, puteți să ne contactați:

Prin e-mail: hello@storyversemedia.ro

Vizitând această pagină pe site-ul web: https://storyversemedia.ro/

error: Aceste livrabile sunt proprietatea Storyverse Media