Despre noi


Cunoaște artiștii care îți făuresc povestea

Povestea noastra

Inimile noastre bat pentru aceași pasiune, mințile noastre tânjesc către aceași viziune. Tot ce facem este pentru voi. De ce? Pentru că  noi n-am experimentat și nu credem că există un sentiment mai înălțător decât cel din momentul în care contribui la fericirea altor persoane. Ne dorim din tot sufletul să vă ajutăm să fiți cât mai relaxați pentru a vă putea bucura cu adevarat de emoțiile unice pe care le veți simți și atunci în ziua nunții și peste ani, retrăind această zi specială prin fotografii si filmulețe. Ne dorim să vă aducem fericirea în suflet prin pasiunea noastră, prin ceea ce știm să facem cel mai bine și ne face atâta plăcere să învățăm mereu și mai multe.

Cunoaste artistii

Storyverse Media Despre noi (weddings) IAS08321f

Mihai Pîndaru

Mihai este ca o scânteie de energie și determinare. Pasiunea lui pentru lumea cinematografică l-a propulsat rapid către performanță pentru ca acum să vă poată oferi o experiență video specială care să vă transpună de fiecare dată în ziua nunții, retrăind emoția pe care ați simțit-o atunci.

Ceea ce simțiți înăuntrul vostru, acele sentimente se vor reflecta și în filmare, iar el vă va ajuta să aduceți acea explozie minunată de emoții pozitive la suprafată. La un moment dat veți uita că el este acolo și veți fi voi înșivă, actori ai propriului film.

O persoană dinamica îndrăgostită de libertatea creativă a filmului va transforma cu siguranță nunta voastră într-un clip cinematic, artistic pe care îl veți viziona de mai multe ori cu același drag.

Și în timpul liber, Mihai învață continuu pentru a deveni un și mai bun videograf participând la workshop-uri, analizând tehnicile video folosite în filme și seriale, fiind la curent cu toate video-uri postate pe Youtube ale marilor videografi din străinătate și nu numai. Dacă nu l-ați cunoscut deja, el este cel cu care veți avea primul apel telefonic și cu care veți păstra cea mai strânsă legătură pe tot parcursul experienței împreună. Dacă ați vorbit deja cu el probabil ați observat cât de implicat este ca totul să se întâmple așa cum vă doriți. Vă puteți, cu siguranță, baza pe el pentru orice fel de sfaturi legate de organizarea evenimentului.

Storyverse Media Despre noi (weddings) IAS08199

Raluca Tudor

Raluca iubește tot cumulul de emoții din timpul unei nunți: dragostea sinceră, fericirea pură, apropierea dintre oameni, împlinirea pe care o simți atunci când, oriunde ai privi, vezi că toată lumea zâmbește, toată lumea se bucură, toată lumea sărbătorește iubirea. Iubește să fie acolo, în moment și să vă ajute să transpuneți toate aceste emoții în povestea voastră.

Perfecționistă și pasionată fiind își dorește să transforme o fotografie obișnuită într-una wow, plină de culori, plină de viață.

Îi place să surprindă naturalețea momentului și emoțiile autentice, dar va fi mai mult decât fericită să vă ofere și o interpretare mai artistică a evenimentului. Imaginația este limita!

Energia ei feminină care se traduce prin dragostea de oameni, empatie, bunătate, sensibilitate și multă dăruire te va face să o îndrăgești numaidecât. Când nu face fotografie de nuntă îi place la nebunie să învețe, să se dezvolte personal, să citească despre oameni, despre lume și să înțeleagă cum funcționează lucrurile. Este fascinată de mintea umană, diversitate, să descopere noi universuri cu fiecare persoană pe care o cunoaște. Îi place să experimenteze, să se bucure ca un copil de fiecare clipă și să trăiească viața la maximul ei potențial.

Storyverse Media Despre noi (weddings) IAS08592f 1

Ionuț Ștefan

Ionuț este fascinat de cum prin fotografie poate da viată amintirilor voastre și vă poate face să zâmbiți de fiecare dată când vă veți uita la fotografiile nuntii voastre. Momentul în care se simte cu adevărat împlinit este atunci când, după ce ai văzut fotografiile împreună cu jumătatea ta, îl suni să îi mulțumești pentru întreaga emoție frumoasă pe care ați simțit-o datorită lui.

În timpul evenimentului îi place să nu-și facă prezența simțită, să observe și să surprindă de la distanță cursul natural al lucrurilor. Toate acele gesturi mici, de bucurie, de emoție pe care voi și invitații voștri le exprimați, Ionuț le va surprinde fără ca nimeni să își dea seama că a fost fotografiat, iar impactul va fi cu atât mai mare în momentul în care vă veți uita la fotografiile finale pentru că este posibil să fiți plăcut surprinși.

Ionuț este o persoana care se face cu ușurință plăcută, iar dacă cineva se află în dificultate el este primul care sare în ajutor și vine cu soluții. Îi place să ajute oamenii, să petreacă timp cu familia și prietenii și să citească despre orice i se pare interesant. Empatia și faptul că poate purta o discuție cu voi pe orice subiect îl face o persoană în preajma căreia îți este extrem de drag să îți petreci timpul.

Storyverse Media Despre noi (weddings) IAS08485f

Gabriel Liță

Dacă nu vă simțiți tocmai confortabil în preajma aparatului foto, Gabi cu siguranță va destinde atmosfera și vă va face să râdeți, iar fotografiile vă vor surprinde pe voi cei autentici, pe voi bucurându-vă de unul din cele mai importante evenimente din viața voastră și bucurându-vă unul de celălalt.

Cu el, fotografia devine o distracție transformată apoi într-un moment memorabil care va dăinui pentru totdeauna la aceași intensitate. Îi place să se conecteze cu voi, cu invitații și să vă ajute pe toți să vă simțiți atât de confortabil cu el precum v-ați simți în compania unui bun prieten.

Prietenos și glumeț, Gabi va surprinde momentele evenimentului vostru într-un mod natural în timp ce vă va energiza cu multă voie-bună. Seara nu aveți cum să-l ratați: va fi pe ringul de dans încuranjând copilul interior din voi să fie spontan și să se bucure cu adevarat de moment. Atunci se vor creea cele mai nebune amintiri! Să nu fiți surprinși dacă veți rezona atât de bine cu el încât atunci când soarele va răsări veți fi devenit prieteni de Activity sau de drumeții pe munte.

Îi plac enorm show-urile de stand-up comedy, de magie, concertele și board games-urile care îl încarcă cu multă energie pozitivă. Dacă veți avea ocazia să îl cunoașteți de un lucru puteți fi siguri: nu veți mai avea frică de aparat.

Explorează

Foto

Explorează

Video

error: Aceste livrabile sunt proprietatea Storyverse Media